PARTENARIAT AMB L’ESCOLA CFAA DU LOT  

El CFAA Du Lot  és una escola de formació d’aprenents situada a Lacapelle-Marival al costat de Gramat a la regió del Midi-Pyrénées; imparteix els estudis d’agricultura, desenvolupament i animació del territori i els de tècnic comercial d’animals domèstics i de granja.  L’Institut Mollerussa ha iniciat enguany una relació de partenariat amb aquesta escola francesa amb la finalitat que els nostres alumnes puguin fer estades de pràctiques en empreses franceses.

L’Institut Mollerussa ha acollit 21 alumnes, de 18 a 22 anys, acompanyats de 4 professors durant dues setmanes, del 23 al 6 de març. El programa de l’estada va consistir en visites a empreses i a llocs emblemàtics del nostre territori durant la primera setmana, i  pràctiques en empreses, durant la segona setmana.

El grup va visitar la Casa Canal, l’Estany d’Ivars i Vila-sana, les bodegues del Castell del Remei, la granja escola de Les Obagues, el Mirador al Consell Comarcal de les Garrigues i el sindicat agrari ASAJA. Van ser rebuts per la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Mollerussa i  el president de la Diputació.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.