• prematricula’t
    GM:2-8 juny
    GS:10-17 juny
    PFI:25 maig a 5 juny

Sol·licita informació:

» Titulacions oficials exclusives

» Conveni amb més de 300 empreses

» Programa ERASMUS+

» Transport públic directe

Formem professionals

Apren una professió en un entorn acollidor i amb bon ambient!
Sóm especialistes en formació professional, t’oferim una oferta formativa creativa amb sortida laboral, classes pràctiques i molt més en un Campus professional únic. T’esperem!

Comparteix-ho!

Paisatgisme i medi rural

Si vols aprendre conreus, maquinària, ramaderia i paisatgisme.
Aquest és el teu cicle formatiu!

Jardineria i floristeria

T’atreu el mon de les plantes, et fascinen les flors, les seves formes, colors i aromes, en aquest cicle gaudiràs aprenent a produir-les, tenir-ne cura i fer-ne arranjaments. Vine! T’ho passaràs d’allò més bé!

Producció agropequaria

Si vols aprendre a obtenir productes agropecuaris amb criteris de qualitat i rendibilitat, fer el manteniment de les instal·lacions i aplicar la normativa de protecció ambiental, prevenció de riscos laborals, benestar animal i seguretat alimentària. Aquest és el teu cicle formatiu!

Gestió forestal i del medi natural

Si t’interessa la gestió forestal, gestió cinegètica, gestió de parcs naturals, lluita contra incendis.
No t’ho pensis més i vine!

Electromecànica maquinària

Cicle de la família de transport i manteniment de vehicles(TMV), amb l’objectiu de col·laborar amb empreses del sector que permet realitzar pràctiques teòrico-manipulatives sobre maquinària real que cedeixen al centre.
Bona sortida professional amb possibilitat de lloc de treball.

Gestió administrativa

Si vols exercir en empreses i/o institucions del sector públic i/o privat, en àrees on es requereixin funcions de secretariat; sector financer (banca, caixes, corporacions, assegurances i altres serveis financers), Administració pública, el cicle formatiu de gestió administrativa és el teu lloc.

Excavacions i sondatges

Mitjançant aquest estudis, únics a Espanya, obtindras la formació necessaria per ser operador/a de maquinaria pesada (mineria, construcció, logística, agrícola).

Pedra Natural

Mediante estos estudios, únicos en Cataluña, estarás capacitado/a para extraer y elaborar piedra natural según las técnicas y procedimientos establecidos, así como para colocarla y restaurarla, manejando y manteniendo las herramientas y maquinaria adecuadas.

Administrador de sistemes

Configurar servidors, xarxes locals i WiFi, virtualització, protegir-te de hacking, ransomware, implantar webs coorporatives, i molt més en els cicles de la família d’informàtica. Informa’t!.

Sistemes informàtics i xarxes

T’agrada la informàtica? Muntar el teu ordinador, aprendre modding, tècniques de hacking i com protegir el teu servidor i portal web, … apuntat al cicle de Sistemes microinformàtics i Xarxes.

Programador Aplicacions Web

Si vols aprendre a crear el teu propi portal web, adaptable a multidispositius, crear jocs online, tècniques de hacking web, … en una professió amb moltes possibilitats professionals.
Matricula’t!

Tècnic esportiu en el medi natural

T’agrada l’esport i la natura? Fes-ne una professió! Estudia CAFEMN, Cicle d’Activitats Físicoesportives en el Medi Natural.
Cavall, BTT, excursions, orientació, escalada en top rope… adrenalina en estat pur.
Uns estudis polivalents amb moltes possibilitats i sortides laborals.
Diverteix-te mentre estudies i et procures un futur.

Atenció a la dependència

Atendre i tenir cura en la vida diària de persones i col·lectius amb necessitats especials de salut física, psíquica i social: persones grans, discapacitades, convalescents que pateixen malalties cròniques; aplicar les estratègies i els procediments més adequat per mantenir-ne i millorar-ne l’autonomia personal, les relacions amb l’entorn i la inserció ocupacional.

Educació Infantil

T’agraden els infants? Vols formar part d’una etapa molt
important en el seu creixement? Al cicle de Tècnic d’educació infantil
tindràs una titulació per treballar com a educador/a en llars d’infants,
ludoteques, escoles, … o amb infants en situació de risc social i les
seves famílies.

i fins a 20 titulacions més … informa`t!