• Prematricula’t!
    Mitjà: 16-24 maig
    Superior: 25 al 31 de maig

Sol·licita informació:

» Titulacions oficials exclusives

» Conveni amb més de 300 empreses

» Programes internacionals ERASMUS+

» Transport públic directe

Formem professionals

Et preocupes pel teu futur professional? Vols introduir-te en el mon laboral amb garanties o ampliar les teves capacitats professionals?
Sóm especilistes en formació professional, t’oferim pràctiques en més de 300 empreses, formació pràctica, programes internacionals, en un Campus professional únic.

Comparteix-ho!

Paisatgisme i medi rural

Si vols aprendre conreus, maquinària, ramaderia i paisatgisme.
Aquest és el teu cicle formatiu!

Gestió forestal i del medi natural

Si t’interessa la gestió forestal, gestió cinegètica, gestió de parcs naturals, lluita contra incendis.
No t’ho pensis més i vine!

Producció agropequaria

Si vols aprendre a obtenir productes agropecuaris amb criteris de qualitat i rendibilitat, fer el manteniment de les instal·lacions i aplicar la normativa de protecció ambiental, prevenció de riscos laborals, benestar animal i seguretat alimentària. Aquest és el teu cicle formatiu!

Jardineria i floristeria

Si t’atreu el mon de les plantes, et fascinen les flors, les seves formes, els seus color i aromes, al cicle de Jardineria i Floristeria gaudiràs aprenent a produir-les, tenir-ne cura i fer-ne arranjaments.
Vine! T’ho passaràs d’allò més bé!

Tècnic esportiu en el medi natural

T’agrada l’esport i la natura? Fes-ne una professió! Estudia CAFEMN, Cicle d’Activitats Físicoesportives en el Medi Natural.
Cavall, BTT, excursions, orientació, escalada en top rope… adrenalina en estat pur.
Uns estudis polivalents amb moltes possibilitats i sortides laborals.
Diverteix-te mentre estudies i et procures un futur.

Gestió administrativa

Si vols exercir en empreses i/o institucions del sector públic i/o privat, en àrees on es requereixin funcions de secretariat; sector financer (banca, caixes, corporacions, assegurances i altres serveis financers), Administració pública, el cicle formatiu de gestió administrativa és el teu lloc.

Atenció a la dependència

Atendre i tenir cura en la vida diària de persones i col·lectius amb necessitats especials de salut física, psíquica i social: persones grans, discapacitades, convalescents que pateixen malalties cròniques; aplicar les estratègies i els procediments més adequat per mantenir-ne i millorar-ne l’autonomia personal, les relacions amb l’entorn i la inserció ocupacional.

Educació Infantil

T’agraden els infants? Vols formar part d’una etapa molt
important en el seu creixement? Al cicle de Tècnic d’educació infantil
tindràs una titulació per treballar com a educador/a en llars d’infants,
ludoteques, escoles, … o amb infants en situació de risc social i les
seves famílies.

Programador Aplicacions Web

Si vols aprendre a crear el teu propi portal web, adaptable a multidispositius, crear jocs online, tècniques de hacking web, … en una professió amb moltes possibilitats professionals.
Matricula’t!

Sistemes informàtics i xarxes

T’agrada la informàtica? Muntar el teu ordinador, aprendre modding, tècniques de hacking i com protegir el teu servidor i portal web, … apuntat al cicle de Sistemes microinformàtics i Xarxes.

Excavacions i sondatges

Mitjançant aquest estudis, únics a Espanya, obtindras la formació necessaria per ser operador/a de maquinaria pesada (mineria, construcció, logística, agrícola).

Electromecànica maquinària

Cicle de la família de transport i manteniment de vehicles(TMV), amb l’objectiu de col·laborar amb empreses del sector que permet realitzar pràctiques teòrico-manipulatives sobre maquinària real que cedeixen al centre.
Bona sortida professional amb possibilitat de lloc de treball.

i fins a 20 titulacions més … informa`t!